четвер, 5 січня 2017 р.

Змагалися кращі знавці німецької мови України

Інститутом професійно-технічної освіти НАПН України спільно з Goethe-Institut в Україні в рамках програми «Міст до вищої освіти – німецька мова у закладах профтехосвіти» з 5 по 30 жовтня 2016 року проведено конкурс для учнів професійно-технічних навчальних закладів України «Моя професія найкраща».
Сумську область представив Ілля Пашук, учень ІІ курсу ДПТНЗ «Хотінський професійний аграрний ліцей» за професією «Електрогазозварник, слюсар з ремонту автомобілів, водій автотранспортних засобів (категорія «С»)», (викладач німецької мови Олена Трофимчук).  
За умовами конкурсу Ілля зняв та надіслав до оргкомітету конкурсу коротку відео-презентацію (до 5 хв.) про професію, яку він здобуває, розповів про свою майбутню спеціальність німецькою мовою. Члени журі конкурсу відмітили відео-презентацію учня за її змістовність, креативність, реалізацію ідеї, аргументацію й технічну якість відео. 
1 грудня 2016 року на І Міжнародній науково-практичній конференції «Професійна освіта в умовах сталого розвитку суспільства» в м. Київ відбулася церемонія нагородження переможців конкурсу «Моя професія найкраща». Ілля отримав диплом за зайняте ІІІ місце, стипендію для вивчення німецької мови на мовних курсах Goethe-Institut в Україні, цінний подарунок; викладач німецької мови Олена Трофимчук отримала навчальну літературу. 
Вітаємо переможців, найобдарованішого учня та найталановитішого викладача німецької мови професійно-технічних навчальних закладів  Сумщини!

Відео-презентація 










Немає коментарів:

Дописати коментар